Winkelpunten

ROXY ROBERTA koos er bewust voor om te verkopen via winkelpunten en om niet te werken met een webshop. Liever via winkels waar persoonlijk contact belangrijk is.

ROXY ROBERTA ging langs bij verschillende winkelpunten met haar verhaal op zak. Dit resulteerde in mooie samenwerkingen met mensen en bezielden die op een zelfde spoor zitten.

Teamwork makes the dream work!

Elke winkel heeft een eigen identiteit waar je met open armen wordt ontvangen door warme, creatieve, hard werkende ondernemers. Prachtige, lokale initiatieven als deze moeten we koesteren. Ze doen een buurt opleven.

Je vindt ROXY ROBERTA in deze winkelpunten:

AMFORE — Gent

Amfore is geen traditionele bloembinderij, maar een interior concept store. Een combinatie van moderne vormgeving en de stiel van het bloembinden uit zich in de veelzijdigheid die je bij Bloembinderij Amfore terugvindt.

Bart geeft bij Amfore ook workshops bloemschikken. Snel inschrijven is de boodschap.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Amfore kersenpitkussens, lijnzaadkussens, Japanese aprons, tissueboxen, katoenen mondmaskers.

AMFORE — Brusselsesteenweg 557, Gentbrugge
www.amfore.be

ARTISTIC — Oudenaarde

De bloemenzaak van Pieter is een gevestigde waarde in Oudenaarde. Artistic bestaat uit een ervaren en professioneel team bloembinders dat graag de tijd neemt om te luisteren naar je wensen.

Het aanbod varieert dagelijks en wordt aangevuld met nieuwe en soms ook ‘vergeten’ bloemen en planten.

In de winter vind je bij Artistic een uitgebreid gamma ROXY ROBERTA kersenpitkussens en lijnzaadkussens.

ARTISTIC — G. Antheunisplein 4, Oudenaarde
www.artistic.biz

BRAAVO — Deinze

Janis houdt ervan om concepten te combineren. Zo vind je in één zaak de meest originele geschenken, interieurdecoratie, handgemaakte hoogstandjes, vintage vondsten, een workshopruimte èn een koffie- en theebar met suikervrije delicatessen.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Braavo een uitgebreid gamma waaronder kersenpit- en lijnzaadkussens, Japanese aprons, groentezakjes, yogamaskers, slaapmaskers, broodmandjes, placemats, plantbags, lavendeltags, sandwichwraps, tissueboxen, lunchtasjes en mondmaskers.

BRAAVO — Tolpoortstraat 21, Deinze
www.braavo.be

CHOIX DE FIE — Kruisem

Choix de Fie is een gezellige lingeriewinkel in hartje Kruishoutem. Je vindt er lingerie van Chantelle, Passionata, Simone Perele, Anita, Rosa Faia… Ook hippe nachtkledij en ondergoed van Snurk en Eskimo. Ga samen met Sofie op zoek naar jouw gepaste lingerie.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Choix de Fie een specifiek gamma waaronder kersenpitkussens, lijnzaadkussens, lingeriezakjes, yogamaskers, lavendeltags, slaapmaskers, tissueboxen en katoenen mondmaskers.

CHOIX DE FIE — Waregemsesteenweg 17, Kruishoutem
www.choixdefie.be

CIRKELTJE — Oudenaarde

Cirkeltje.be is een gevestigde waarde als webshop van coole kinderkledij. Sedert enkele jaren vind je Leen van Cirkeltje ook in haar fysieke winkel in Centrum Eine (Oudenaarde).

Je vindt er hippe kleren voor kids van 0 tot 10 jaar, maar ook voor dames vind je een mooi aanbod.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Cirkeltje de herbruikbare katoenen mondmaskers voor kids en volwassenen.

CIRKELTJE — Nestor de Tierestraat 145, Eine (Oudenaarde)
www.cirkeltje.be

HEEMSTORE — Leuven

Heemstore is de unieke conceptstore aan het nieuwe Blauwputplein in Kessel-lo, op wandelafstand van het station. Hier vind je unieke decoratiestukken, sfeermakers voor je interieur, toffe gadgets, stijlvol meubilair en geschenken voor jezelf en voor wie je liefhebt. Alles zorgvuldig samengesteld door Nath en Marleen.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Heemstore een specifiek gamma waaronder kersenpit- en lijnzaadkussens, yogamaskers, Japanese aprons en katoenen mondmaskers.

HEEMSTORE — Werkhuizenstraat 7, Kessel-Lo (Leuven)
www.heemstore.be

POINT DE VIE — Tielt

Point de Vie is een heel gezellige winkel annex atelier. Een uniek concept waar letters centraal staan, een plaats waar ‘karakters’ betekenis en ‘woorden’ zin krijgen.

Je vindt er heel wat geschenk- en decoratieartikelen, wenskaarten en hebbedingen, met letters in de hoofdrol. In het atelier geeft Ille workshops in kalligrafie en decoratie.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Point de vie de Japanese aprons en mondmaskers.

POINT DE VIE — Stationstraat 54, Tielt
www.point-de-vie.be

TOON & BOON — Lokeren

Toon & Boon biedt een platform aan collega-ontwerpers uit België en Nederland. De pop-up zaak heeft ook een sociale insteek. In de koffiehoek kan je genieten van koffie, thee en taart. De bediening is in handen van Toons tweelingzus Esther en andere jongeren met een beperking.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Toon & Boon een uitgebreid gamma waaronder kersenpit- en lijnzaadkussens, Japanese aprons, groentezakjes, yogamaskers, plantbags, lavendeltags, tissueboxen, sandwichwraps, lunchtasjes en katoenen mondmaskers.

TOON & BOON — Zand 17, Lokeren
www.toonenboon.be

Collabbruges in THE BOX — Brugge

Collabbruges is een creatieve samenwerking tussen 7 ondernemende dames, gevestigd in The Box, een pop-up store in Brugge, op een steenworp van de Markt (vlakbij parking De Biekorf en eethuis De Republiek).

Je vindt er kleurrijke tassen, toilettasjes, brilhoesjes van Il Filo Rosso, handgeschreven kaartjes, sleutelhangers en tasjes van Letter Atelier, hippe zilveren juwelen van CJF, prachtige keramiek van EC Pottery, borduurwerk van Stiches & Poetry en coole kersenpitkussens, aprons en andere handgenaaide huisdecoratie van ROXY ROBERTA.

Collabbruges in THE BOX — Sint-Jacobsstraat 28, Brugge

Periode 1: van di 11/05 t.e.m. di 8/06
Periode 2: van ma 2/08 tem zo 29/08
Elke dag doorlopend tussen 10:30 en 17:30u (ook zon- en feestdagen)