Winkelpunten

ROXY ROBERTA koos er bewust voor om te verkopen via winkelpunten en om niet te werken met een webshop. Liever via winkels waar persoonlijk contact belangrijk is.

ROXY ROBERTA ging langs bij verschillende winkelpunten met haar verhaal op zak. Dit resulteerde in mooie samenwerkingen met mensen en bezielden die op een zelfde spoor zitten.

Teamwork makes the dream work!

Elke winkel heeft een eigen identiteit waar je met open armen wordt ontvangen door warme, creatieve, hard werkende ondernemers. Prachtige, lokale initiatieven als deze moeten we koesteren. Ze doen een buurt opleven.

Je vindt ROXY ROBERTA in deze winkelpunten:

AMFORE — Gent

Amfore is geen traditionele bloembinderij, maar een interior concept store. Een combinatie van moderne vormgeving en de stiel van het bloembinden uit zich in de veelzijdigheid die je bij Bloembinderij Amfore terugvindt.

Bart geeft bij Amfore ook workshops bloemschikken. Snel inschrijven is de boodschap.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Amfore kersenpitkussens, lijnzaadkussens, Japanese aprons, tissueboxen, pannenlappen ‘Les feuilles’, …

AMFORE — Brusselsesteenweg 557, Gentbrugge
www.amfore.be

ARTISTIC — Oudenaarde

De bloemenzaak van Pieter is een gevestigde waarde in Oudenaarde. Artistic bestaat uit een ervaren en professioneel team bloembinders dat graag de tijd neemt om te luisteren naar je wensen.

Het aanbod varieert dagelijks en wordt aangevuld met nieuwe en soms ook ‘vergeten’ bloemen en planten.

In de wintermaanden vind je bij Artistic een uitgebreid gamma ROXY ROBERTA kersenpitkussens, lijnzaadkussens en deurstoppers.

ARTISTIC — G. Antheunisplein 4, Oudenaarde
www.artistic.biz

BRAAVO — Deinze

Janis houdt ervan om concepten te combineren. Zo vind je in één zaak de meest originele geschenken, interieurdecoratie, handgemaakte hoogstandjes, vintage vondsten, een workshopruimte èn een koffie- en theebar met suikervrije delicatessen.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Braavo een uitgebreid gamma waaronder kersenpitkussens, lijnzaadkussens, japanese aprons, groente- en fruitzakjes, yogamaskers, slaapmaskers, placemats, plantbags, lavendeltags, sandwichwraps, tissueboxen, lunchtasjes, pannenlappen ‘Les feuilles’ en katoenen mondmaskers.

BRAAVO — Tolpoortstraat 21, Deinze
www.braavo.be

CHOIX DE FIE — Kruisem

Choix de Fie is een gezellige lingeriewinkel in hartje Kruishoutem. Je vindt er lingerie van Chantelle, Passionata, Simone Perele, Anita, Rosa Faia… Ook hippe nachtkledij en ondergoed van Snurk en Eskimo. Ga samen met Sofie op zoek naar jouw gepaste lingerie.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Choix de Fie een specifiek gamma waaronder kersenpitkussens, lijnzaadkussens, lingeriezakjes, yogamaskers, lavendeltags, slaapmaskers, tissueboxen en deurstoppers.

CHOIX DE FIE — Waregemsesteenweg 17, Kruishoutem
www.choixdefie.be

JASMIJN VZW — Eine

Plantenwinkel JASMIJN vzw is er voor mensen met een beperking. Mieke geeft mensen met een beperking de kans om hun talenten te ontplooien en een handje mee te helpen. Een heel mooi en uniek initiatief. Je vindt er ook een uniek aanbod aan kamerplanten.

Van ROXY ROBERTA zal je o.a. Japanese Aprons, pannenlappen ‘Les feuilles’ en plantbags vinden in het gamma.
Wie brengt Mieke een bezoekje?

JASMIJN VZW — Nestor de tièrestraat 61 — Eine
www.vzwJasmijn.be

HEEMSTORE — Leuven

Heemstore is de unieke conceptstore aan het nieuwe Blauwputplein in Kessel-lo, op wandelafstand van het station. Hier vind je unieke decoratiestukken, sfeermakers voor je interieur, toffe gadgets, stijlvol meubilair en geschenken voor jezelf en voor wie je liefhebt. Alles zorgvuldig samengesteld door Nath en Marleen.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Heemstore een specifiek gamma waaronder kersenpit- en lijnzaadkussens, yogamaskers, Japanese aprons en katoenen mondmaskers.

HEEMSTORE — Werkhuizenstraat 7, Kessel-Lo (Leuven)
www.heemstore.be

POINT DE VIE — Tielt

Point de Vie is een heel gezellige winkel annex atelier. Een uniek concept waar letters centraal staan, een plaats waar ‘karakters’ betekenis en ‘woorden’ zin krijgen.

Je vindt er heel wat geschenk- en decoratieartikelen, wenskaarten en hebbedingen, met letters in de hoofdrol. In het atelier geeft Ille workshops in kalligrafie en decoratie.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Point de vie de Japanese aprons, sandwichwraps en mondmaskers.

POINT DE VIE — Stationstraat 54, Tielt
www.point-de-vie.be

TOON & BOON — Lokeren

Toon & Boon biedt een platform aan collega-ontwerpers uit België en Nederland. De pop-up zaak heeft ook een sociale insteek. In de koffiehoek kan je genieten van koffie, thee en taart. De bediening is in handen van Toons tweelingzus Esther en andere jongeren met een beperking.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Toon & Boon een uitgebreid gamma waaronder kersenpit- en lijnzaadkussens, Japanese aprons, groentezakjes, yogamaskers, plantbags, lavendeltags, tissueboxen, sandwichwraps, lunchtasjes en katoenen mondmaskers.

TOON & BOON — Zand 17, Lokeren
www.toonenboon.be

POP-UP KADO & ZOooo — Gistel

Tijdelijke pop-up winkel in Gistel, op een steenworp van Oostende. Je vindt er originele cadeautjes voor de eindejaarsperiode.

Samenwerking tussen La Luz Candles, Cover up, Teas & Bees, LACH, Sferio, STN.bags Guust en Co, Ontwerp Marloes & Ann Zwaenepoel Juweelontwerpster en ROXY ROBERTA.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Kado & ZOooo een specifiek gamma waaronder kersenpitkussens, lijnzaadkussens, Japanese aprons, placemats, katoenen servetten, pannenlappen ‘Les feuilles’ en deurstoppers.

KADO & ZOOOO – Stationstraat 49, 8470 Gistel
Open van zaterdag 13 november tot en met 31 december 2021.