Winkelpunten

ROXY ROBERTA kiest er bewust voor om te verkopen via winkelpunten en om niet te werken met een webshop. Liever via winkels waar persoonlijk contact belangrijk is. Ze gaat langs bij winkelpunten met haar verhaal op zak. Dit resulteert in mooie samenwerkingen met mensen en bezielden die op een zelfde spoor zitten.

Teamwork makes the dream work!

Elke winkel heeft een eigen identiteit waar je met open armen wordt ontvangen door warme, creatieve, hard werkende ondernemers. Prachtige, lokale initiatieven als deze moeten we koesteren. Ze doen een buurt opleven.

Je vindt ROXY ROBERTA in deze winkelpunten:

AMFORE — Gent

Amfore is geen traditionele bloembinderij, maar een interior concept store. Een combinatie van moderne vormgeving en de stiel van het bloembinden uit zich in de veelzijdigheid die je bij Bloembinderij Amfore terugvindt. Bart geeft bij Amfore ook workshops bloemschikken. Snel inschrijven is de boodschap.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Amfore kersenpitkussens, lijnzaadkussens, Japanese aprons, tissueboxen, pannenlappen ‘Les feuilles’, …

AMFORE — Brusselsesteenweg 557, Gentbrugge
www.amfore.be

ARTISTIC — Oudenaarde

De bloemenzaak van Pieter is een gevestigde waarde in Oudenaarde. Artistic bestaat uit een ervaren en professioneel team bloembinders dat graag de tijd neemt om te luisteren naar je wensen. Het aanbod varieert dagelijks en wordt aangevuld met nieuwe en soms ook ‘vergeten’ bloemen en planten.

In de wintermaanden vind je bij Artistic een uitgebreid gamma ROXY ROBERTA kersenpitkussens, lijnzaadkussens en deurstoppers.

ARTISTIC — G. Antheunisplein 4, Oudenaarde
www.artistic.biz

BRAAVO — Deinze

Janis houdt ervan om concepten te combineren. Zo vind je in één zaak de meest originele geschenken, interieurdecoratie, handgemaakte hoogstandjes, vintage vondsten, een workshopruimte èn een koffie- en theebar met suikervrije delicatessen.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Braavo een uitgebreid gamma waaronder kersenpitkussens, lijnzaadkussens, japanese aprons, groente- en fruitzakjes, yogamaskers, slaapmaskers, placemats, plantbags, lavendeltags, sandwichwraps, tissueboxen, lunchtasjes, pannenlappen ‘Les feuilles’ en katoenen mondmaskers.

BRAAVO — Tolpoortstraat 21, Deinze
www.braavo.be

CHOIX DE FIE — Kruisem

Choix de Fie is een gezellige lingeriewinkel in hartje Kruishoutem. Je vindt er lingerie van Chantelle, Passionata, Simone Perele, Anita, Rosa Faia… Ook hippe nachtkledij en ondergoed van Snurk en Eskimo. Ga samen met Sofie op zoek naar jouw gepaste lingerie.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Choix de Fie een specifiek gamma waaronder kersenpitkussens, lijnzaadkussens, lingeriezakjes, yogamaskers, lavendeltags, slaapmaskers, tissueboxen en deurstoppers.

CHOIX DE FIE — Waregemsesteenweg 17, Kruishoutem
www.choixdefie.be

JASMIJN VZW — Eine

Plantenwinkel JASMIJN vzw is er voor mensen met een beperking. Mieke geeft mensen met een beperking de kans om hun talenten te ontplooien en een handje mee te helpen. Een heel mooi en uniek initiatief. Je vindt er ook een uniek aanbod aan kamerplanten.

Van ROXY ROBERTA vind je yogamaskers, plantbags en lavendeltags in het gamma.
Wie brengt Mieke een bezoekje?

JASMIJN VZW — Nestor de tièrestraat 61 — Eine
www.vzwJasmijn.be

HEEMSTORE — Leuven

Heemstore is de unieke conceptstore aan het nieuwe Blauwputplein in Kessel-lo, op wandelafstand van het station. Hier vind je unieke decoratiestukken, sfeermakers voor je interieur, toffe gadgets, stijlvol meubilair en geschenken voor jezelf en voor wie je liefhebt. Alles zorgvuldig samengesteld door Nath en Marleen.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Heemstore een specifiek gamma waaronder kersenpit- en lijnzaadkussens, yogamaskers, Japanese aprons en katoenen mondmaskers.

HEEMSTORE — Werkhuizenstraat 7, Kessel-Lo (Leuven)
www.heemstore.be

POINT DE VIE — Tielt

Point de Vie is een heel gezellige winkel annex atelier. Een uniek concept waar letters centraal staan, een plaats waar ‘karakters’ betekenis en ‘woorden’ zin krijgen. Je vindt er heel wat geschenk- en decoratieartikelen, wenskaarten en hebbedingen, met letters in de hoofdrol. In het atelier geeft Ille workshops in kalligrafie en decoratie.

Van ROXY ROBERTA vind je bij Point de vie de Japanese aprons, sandwichwraps en mondmaskers.

POINT DE VIE — Stationstraat 54, Tielt
www.point-de-vie.be

OOJA — Gavere

OOJA is de gezellige conceptstore en koffiebranderij van Tom en Annelies. Hun slogan is ‘For a cup of happy coziness’. Je vindt er duurzame versgebrande koffie, biologische thee, kwalitatieve chocoladesticks zonder geraffineerde suikers, biowijnen en mooie cadeaumanden met streekproducten. Je kan er ook een tasje koffie of thee nuttigen met een lekker stukje taart. Open op vrijdag en zaterdag.

ROXY ROBERTA’s warmtekussentjes voelden zich direct thuis in deze biologische, natuurlijke, cozy omgeving.

OOJA — Nijverheidsstraat 69, Dikkelvenne
www.ooja.be

TROJE — Deerlijk

In Troje hebben ze hele leuke dingetjes uit het Noorden. Om naar te kijken, om aan te ruiken, te gebruiken of cadeau te geven. Ze gaan in Troje actief op zoek naar toffe en betaalbare merken. Ze hebben dingen die je nergens anders in de streek of zelfs de Benelux zal kunnen vinden. Ga ze ontdekken in Deerlijk! Jesse en Julie zullen je met veel passie over elk product iets kunnen vertellen.

ROXY ROBERTA is een van de enige Belgische merken die ook een plekje vond in Troje: je vindt er Japanese aprons, warmtekussens in Scandinavische prints, plantbags, sandwichwraps, deurstoppers en ‘Les feuilles’, de pannenlapjes in bladvorm.

TROJE – Harelbekestraat 57, Deerlijk
www.troje.shop

SALUS Massage — Roosbeek

Zorg dragen voor zit in mijn bloed”. Heidi is verpleegkundige die aandacht heeft voor specifieke vragen. Een luisterend oor, een gemoedelijke babbel of een relaxerende zorgmassage. Een massage op jouw maat, met zorg gegeven. Ideaal als ondersteunende herstelmassage bij o.a. kanker of chronische pijn.

ROXY ROBERTA’s warmtekussentjes gevuld met lijnzaad of kersenpitjes passen goed in het kabinet van Heidi. Warmte is immers ook een weldaad tegen spierpijn, gewrichtspijn en spanningen. Verkoelende yogamaskers met lavendel touch geven jou dan weer de rust die je verdient.

SALUS — Oude Baan 62, Boutersem (Roosbeek)
www.salusmassage.be

FLOWW Yogastudio — Waregem

Floww Yogastudio Waregem is opgericht door Morgane, een sportieve mama van 2 kinderen. Het lesgeven, de kracht om mensen te enthousiasmeren en de mogelijkheid om oefeningen tot in de details uit te leggen zijn haar grote sterktes, want “wat je zelf met volle overgave en passie beleeft, kan je ook zo overbrengen”, aldus Morgane.

Bij Floww kan je terecht voor Vinyasa Yoga, Pilates, Barre, Spinal Floww en voedingsadvies. In de Floww shop kan je alles kopen wat je op of naast de mat kan gebruiken. ROXY ROBERTA’s warmtekussens, gevuld met lijnzaad en kersenpitjes, voelden zich hier onmiddellijk thuis.

FLOWW — Molenstraat 31, Waregem
www.findyourfloww.be